Complexul Educational Lauder, Bucuresti

Complexul+Educational+Lauder+BucurestiComplexul Educational Lauder Reut, Romania (in ebraica „reut” = „prietenie”) este parte a unui proiect educational generos, initiat in anii ’80 si sustinut de Fundatia Ronald S. Lauder in alte 15 tari europene, fondat de renumitul om de afaceri si filantrop, fost ambasador al Statelor Unite la Viena, Dl. Ronald S. Lauder.

Infiintat in anul 1997, Complexul Educational Lauder Reut indeplineste misiunea incredintata de Fundatia Internationala Ronald S. Lauder de a reinvia si conserva cultura iudaica si limba ebraica in diaspora europeana, devastata de Holocaust si de regimul comunist.

In prezent, Lauder-Reut gazduieste peste 300 de elevi inscrisi la gradinita, scoala primara si gimnaziu, si a devenit una dintre scolile private de elita din Romania, care s-au dezvoltat ca o alternativa de succes la scolile publice din tara.

In anul scolar 2006-2007, s-a deschis Liceul Lauder-Reut cu profil teoretic (uman si real) si cu o oferta extrascolara pentru domeniul afaceri, media si diplomatie.

Vezi pagina institutiei