Raport de faza etapa 2013

Etapa 2013 a proiectului ROEDUSEIS s-a bazat in special pe contactul direct dintre membrii consortiului si beneficiarii imediati ai proiectului (profesorii si elevii din scolile implicate) prin intermediul unor seminarii de prezentare a proiectului urmate de consultari cu echipele de implementare alcatuite la nivelul fiecarei unitati de invatamant participanta.

Asa cum se remarca si din denumirea etapei : „Faza pregatitoare: stabilirea modului de implementare” accentul s-a pus pe incercarea de a gasi un mod optim de implementare si testare a materialelor educationale dezvoltate in prima etapa, precum si a activitatilor ce se bazeaza pe acestea. In acest mod s-a dorit o „pilotare” in adevaratul sens a initiativei, nelipsind etapele de evaluare a activitatilor derulate prin colectarea feedback-ului direct si analiza de rezultat.

Diseminarea rezultatelor etapei si continuarea promovarii proiectului au constituit un alt set de activitati importante. Cel mai direct si modern pol de diseminare a fost permis de lansarea portalului de e-learning ce va gazdui toate informatiile acumulate si va functiona ca o platforma colaborativa deschisa atat partenerilor, profesorilor si elevilor implicati, cat si publicului larg.