Actiuni conexe nementionate in planul initial

Actiuni conexe nementionate in planul initial

03.04.2013 – demonstratie interactiva pentru furnizarea de cunostinte privind cutremurele de pamant cu simulatoare seismice didactice la Scoala Gimnaziala Al. I. Cuza, Bd. N. Grigorescu nr. 14, Bucuresti.

04.04.2013 – demonstratie interactiva pentru furnizarea de cunostinte privind cutremurele de pamant cu simulatoare seismice didactice la Scoala nr. 77, Soseaua Pantelimon nr. 289, Bucuresti.

19.04.2013 – demonstratie publica pentru furnizarea de cunostinte privind cutremurele de pamant cu simulatoare seismice didactice pentru participantii la Conferinta organizata in cadrul INCD URBAN-INCERC.

18.10.2013 – demonstratie publica pentru furnizarea de cunostinte privind cutremurele de pamant cu simulatoare seismice didactice la ECBR SeismoLab in cadrul INCD URBAN-INCERC Bucuresti pentru membrii europeni ai ENBRI Board – Reteaua Europeana a Institutelor de Cercetare in Constructii – ENBRI.

Actiuni_conexe07.11.2013 Lectie deschisa de fizica. Consortiul proiectului ROEDUSEIS a organizat in data de 7 noiembrie 2013 la sediul INCDFP Magurele o Lectie Deschisa de Fizica. Initiativa a apartinut Doamnei profesoare de fizica Ioana Ungureanu de la Liceul Teoretic Horia Hulubei Mgurele, liceu ce face parte din Reteaua ROEDUSEIS-NET.

Lectia a fost sustinuta de catre doamna profesoara Ungureanu impreuna cu clasa a XI a A matematica-informatica a liceului mai sus mentionat si a avut ca tematica Undele Seismice. Au participat 25 de elevi si au asistat 30 de profesori de fizica si geografie din judetul Ilfov. La eveniment a participat si directoarea adjuncta a Liceului Horia Hulubei profesoara Roaita Carmen precum si Inspectoarea de fizica pe judetul Ilfov, profesoara Teodora Miclea.